Takarmányozási és tenyésztési szaktanácsadás a Déli-Farm Kft.-nél

Takarmányozási szaktanácsadás

A Déli Farm, kft több mint 30 éves szakmai tapasztalatra alapozva saját fejlesztésű termékei mellett, szaktanácsadói révén szakmai és gyakorlati tanácsokkal is segíti a gazdálkodókat, függetlenül attól, hogy 1-2 tehenes gazdáról, vagy egy ezres állománnyal rendelkező nagyüzemi termelő telepről van szó.

Számítógépes receptúra készítés, mintavétel, labordiagnosztikai háttérrel helyszíni felméréssel egybekötött komplett takarmányozási, és gazdasági ajánlatot is készítünk egyedi saját igényekre szabva.

Folyamatosan fejlesztjük termékeinket és bővítjük tudásunkat, hogy mindig a legújabb és leghatékonyabb ismereteket és termékeket nyújtsuk a gazdáknak.

Célunk a legújabb tudományos eredmények, és a valós életben felmerülő feladatok, problémák, és tapasztalatok ötvözése, majd mindezeket termékek és szolgáltatások formájában történő átadása.

Tenyésztési szaktanácsadás

A takarmányozási szaktanácsadáson túl tenyésztési útmutatót és az ehhez szükséges felszereléseket, szaporítóanyagot is biztosítani tudjuk.

Pk egyedi kívánságait, igényeit is figyelembe véve a származás, termelés, küllem elsődleges szem előtt tartásával választjuk ki lehető legmagasabb genetikai értékkel bíró, valamint az állományra legmegfelelőbben adaptálható bikákat egy adott tehénhez.

Megfelelő szakemberekkel együttműködve lineáris bírálati módszerrel végezzük a tehenek bírálatát. Az állományok adatainak kiértékelését és a párosítási tervek elkészítését a legkorszerűbb szakmai és informatikai háttér felhasználásával végzik.

 

A mi tudásunk az Ön tudása is!.