Image

Bemutatkozik a Déli-Farm Kft.

A Déli-Farm Kft. 1990-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú cég.

Haszonállattartáshoz kapcsolódó takarmányozási és tenyésztési szaktanácsadással, valamint agrárkereskedelemmel foglalkozunk. A haszonállattartáshoz kapcsolódó eszközök mellett lótartáshoz és lósporthoz használatos termékeket (lópatkolási szerszámokat, patkókat, patkószögeket, ló és lovasfelszereléseket), kedvtelésből tartott kisállatokhoz használatos eszközöket, valamint villanypásztor rendszerekhez szükséges termékeket is forgalmazunk. 

Több mint 30 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, Magyarországon meghatározó szerepet töltünk be ezen a szakterületen. Folyamatosan fejlesztjük folyamatainkat és bővítjük tudásunkat. Az innováció és a kutatásfejlesztés mindig meghatározó volt cégünknél, hiszen ez az alapja a megfelelő szakmai kompetenciának.

Miért válasszon bennünket?

Image

A német KERBL magyarországi fő forgalmazójaként, szakértő csapatunkkal, valamint egy 2000 m2-es területen tárolt raktárkészlettel a hátunk mögött országszerte szolgáljuk ki viszonteladóinkat.

Image

A Déli-Farm csapata a 2021-ben végrehajtott fejlesztései révén hatékonyan, gyorsan és magas szakértelemmel segíti viszonteladói munkáját.

Image

Törekszünk arra, hogy a magyar piacon a legmegbízhatóbb és legnagyobb forgalmazóként stabil és kiszámítható üzleti viszonyokat tartsunk fönt. 

Image

Személyes kapcsolattartás során szaktanácsadó kollégáinkkal beszélhetik meg felmerülő kérdéseiket; értékesítési munkájukat marketing anyagokkal is támogatjuk.

Image

Széles termékpalettánkon biztosan megtalálja az Ön vásárlói által legkedveltebb, minőségi termékeket.

Szolgáltatásaink

1

Állattartási eszközök forgalmazása

Termékpalettánkon több mint tízezer termékcikk található, melyet csomagszállítással, vagy raklapos áruszállítással juttatunk el viszonteladó partnereinkhez, valamint a végfelhasználókhoz.

2

Takarmányok forgalmazása

Cégünk sok évtizedes gyakorlati tapasztalata alapján alkotta meg FarmLine borjútápjait, báránytápjait, premixeit, tejpótló borjútápszer termékcsaládját, speciális versenyló tápját, a Gavallért, valamint a bármely állatfajjal etethető komplett takarmánykeverékét, a Gazdafarm H+M17-et. Saját fejlesztésű takarmányaink mellett számos beszállítónk takarmánykeverékeit, premixeit,  és problémamegoldó készítményeit is forgalmazzuk minden haszonállatfaj számára.

3

Szakmai segítségnyújtás

A mi tudásunk az Ön tudása is, így szaktanácsadással kiegészítve pontosan azt kínáljuk, amire Önnek szüksége van. Szakmai segítségünkkel és  segédanyagainkkal hozzájárulhatunk viszonteladóink forgalmának növekedéséhez és visszajáró vásárlói közösségük kiépítéséhez.

4

Villanypásztor készülékek szervize

Egyik kiemelt területünk a villanypásztor rendszerek kialakításához szükséges eszközök, gépek, felszerelések forgalmazása.  Villanypásztor készülékeink esetleges meghibásodása esetén pedig szakszervizünk garantálja a gyors és megbízható javítást. 

Termékpalettánk

Értékesítő, szaktanácsadó kollégáink

Agráreszköz üzletág

Image

Karakas Nikolette
Észak-Magyarország

területi képviselő,

szaktanácsadó

 +36 20 543 1544

Image

Juhász Attila

Dél-Magyarország

területi képviselő,

szaktanácsadó

+36 20 371 1980

Takarmány üzletág

Reusz Gergő

Délnyugat-Magyarország

takarmányozási szaktanácsadó

 +36 20 365 1549

Galambos Róbert

Délkelet-Magyarország

takarmányozási szaktanácsadó

 +36 30 475 7597

Purgel László

Észak- Magyarország

takarmányozási szaktanácsadó

 +36 30 265 1766

DÉLI-FARM KFT. - ÁLLATTENYÉSZTÉSI SZAKÁRUHÁZ SZEGED
6728 Szeged, Dorozsmai út 48.
Tel: +36 62 556 120 E-mail: rendeles@delifarm.hu

DÉLI-FARM KFT. - ÁLLATTENYÉSZTÉSI SZAKÁRUHÁZ CSÖMÖR
2141 Csömör, Határ út 8. (NEXT STOP Üzletközpont)
Tel: +36 1 919 2358 

DÉLI-FARM KFT. -  TAKARMÁNYÉRTÉKESÍTÉS
6791 Szeged-Kiskundorozsma, Kettőshatári út 6.
Telefon: +36 62 556 130 E-mail: takarmany@delifarm.hu

FacebookInstagram
global_GTM_body