Lemerült a villanypásztor készülék? Elszakadta a vezeték? Lopás történt?

A HUNOR VILLANYPÁSZTOR FELÜGYELET

használata esetén nem kell a folyamatos villanypásztor ellenőrzéssel bajlódni!

Örülne, ha …

 • a villanypásztor rendszer meghibásodása esetén azonnal beavatkozhatna?
 • távolról felügyelhetné és vezérelhetné villanypásztor rendszerét okostelefonja segítségével?
 • egy alkalmazás hiba esetén azonnal értesítést küldene?
 • bármikor megnézhetné az akkumulátor töltöttségi szintjét és az impulzusok erősségét?
 • egyszerűen és gyorsan telepíthetné a villanypásztor felügyeletet ellátó eszközt?
 • az Ön által megbízott személy is felügyelhetné és vezérelhetné a villanypásztor rendszerét?

A Hunor villanypásztor felügyelettel biztonságban tudhatja kerítésrendszerét, és hiba esetén azonnal beavatkozhat! Az eszközre örök garanciát vállalunk.

A HUNOR VILLANYPÁSZTOR FELÜGYELET ELŐNYEI

Bármely 230 Voltos és 12 Voltos villanypásztor készülék mellé telepíthető

Tetszőleges hosszúságú kerítéshez

csatlakoztatható

Működése mobilszolgáltatótól független és már 2G GSM lefedettség is elegendő a használathoz

Egy felügyelet több felhasználó,

egy felhasználó több felügyelet

Azonnali szakadásérzékelés, Folyamatos feszültségmérés

Akkumulátor felügyelet,

akkumulátor védelem

Távoli vezérlés a mérőeszköz és az alkalmazás segítségével

Ajtó + rezgésérzékelő
Sziréna + értesítés

HOGYAN MŰKÖDIK?

 • A Hunor rendszer okostelefon segítségével távolról felügyelhetővé és vezérelhetővé tesz bármilyen 230 Voltos és 12 Voltos villanypásztor készülékkel ellátott rendszert.
 • Az eszköz figyelmeztetést küld, ha meghibásodást észlel (pl. szakadás, lemerült akkumulátor stb.), ezzel segítve a károk megelőzését. Nyomon követi az üzemi paramétereket és előrejelzi a közelgő meghibásodást is.
 • A villanypásztor felügyeleti rendszer egy mérőeszközből és egy alkalmazásból áll.
 • A villanypásztor készülék mellé felszerelt eszköz mobilhálózaton keresztül továbbítja a pillanatnyi kerítésparamétereket.
 • A telefonos alkalmazás hiba esetén azonnali értesítést küld, segítségével ellenőrizhetőek a mért adatok és lehetőséget biztosít a villanypásztor távkapcsolására is.
 • A rendszer bármilyen meglévő villanypásztor (akkumulátoros és 230V-os) mellé telepíthető, egy villanypásztort több felhasználó is, ill. egy felhasználó több villanypásztort is kezelhet.

 • Az eszközben található SIM kártyával kapcsolatban nincs külön teendője, és lefedettséget tekintve mind a három magyar és a legtöbb külföldi szolgáltató hálózatával kompatibilis.

 • A rendszert a felhasználói visszajelzések beépítésével folyamatosan újabb funkciókkal bővül, amelyeket távoli frissítéssel elérhetővé teszünk a korábbi vásárlóink számára is.

EGYSZERŰ BEÜZEMELÉS

A rendszer beüzemelése egyszerűen, akár öt-tíz perc alatt kivitelezhető, szakértő közbenjárása nélkül. Az eszköz párosítása QR-kóddal (vagy manuális kódbevitellel) történik. A tápellátás, a villanypásztor készülék csatlakoztatása, a kerítés hozzávezetés és a földelés bekötése után azonnal használható a rendszer.

 

Működéséhez már 2G GSM lefedettség is elegendő, bármely szerződött szolgáltató esetén (Magyarország területén mindhárom mobilszolgáltató hálózatán működik).

KIEGÉSZÍTŐK

FELTÖLTŐKÁRTYA

A készülékhez egy 1 éves előfizetést biztosítunk díjmentesen, ami a beüzemelést követően aktiválódik.

Az egy év letelével lehetősége van az alábbi feltöltési opciók közül választani.

Egy egyedi QR kód beolvasásával automatikusan meg tudja hosszabbítani az előfizetéseit.

 

Jelenleg elérhető feltöltőkártya opciók:
90 nap: a három hónapos opció az időszakos legeltetés és a vadkár védelmi alkalmazások esetén célszerű megoldás;
240 nap: a nyolc hónapos konstrukció az áprilistól novemberig tartó szezonális legeltetést támogatja;
365 nap: az éves csomag a rideg vagy félrideg állattartás igényeihez igazodik.

KÜLSŐ ANTENNA

Fém szekrényben vagy különösen gyenge mobilhálózati lefedettséggel rendelkező helyszínen történő alkalmazás esetén javasoljuk a kiegészítőként elérhető két méteres kábellel szerelt külső antenna (cikkszáma: HNR3150) használatát.

 

HÁLÓZATI ADAPTER

Az eszköz lehetőséget biztosít a 230 Voltos villanypásztor készülék távoli ki- és bekapcsolására, amely akkumulátoros esetben közvetlenül, hálózati megtáplálású rendszer esetén külön megvásárolható kiegészítő adapter (cikkszáma: HNR3142) segítségével lehetséges.

AJTÓ-NYITÁS ÉRZÉKELŐ

Nyitásérzékelő 2 méter vágható kábellel.

Csak vagyonvédelmi funkciók használata esetén releváns.

(cikkszáma: HNR3152)

VALÓDI IGÉNYEKRE TERVEZVE

Távoli kapcsolás funkció

A távoli kapcsolás funkció óriási segítséget nyújt a hibakeresés során. A kerítés mentén haladva, amikor megtaláljuk a hibát, egyszerűen kikapcsolhatjuk a készüléket, majd a javítás után visszakapcsolhatjuk. Az impulzusparaméterek alapján ellenőrizhetjük, hogy megtaláltuk-e az összes szakadást és rövidzárat, vagy szükséges folytatni a hibakeresést.

Magára hagyott villanypásztorok felügyelete

A terméket felkészítették a magára hagyott villanypásztorok sajátos kihívásaira is. Ezek az egységek jellemzően elszigetelt területen álló, akkumulátoros, napelemes töltéssel rendelkező, szekrénybe szerelt rendszerek. Itt a szakadásérzékelésen kívül előtérbe kerül az akkumulátorfelügyelet, a mélykisülés védelem, és a vagyonvédelmi funkciók is.

Az akkumulátor állapota távolról felügyelhető

Akkumulátoros megtáplálás esetén az eszköz méri a tápfeszültséget és ennek a beállítható riasztási határérték alá csökkenése esetén riasztást küld. Így az akkumulátor állapota távolról is megismerhető, a kapcsolható mélykisülés védelem pedig megóvja azt a maradandó károsodástól.

Ajtónyitás érzékelő

A készülékbe szerelt rezgésérzékelő a csatlakoztatható ajtónyitás érzékelővel (cikkszáma: HNR3152) kiegészülve – élesített állapotban – már a szekrény esetleges kinyitása előtt sípolással jelzi a közelgő riasztást. Riasztási esemény bekövetkezte esetén a rendszer azonnali értesítést küld, amely másodpercek alatt megérkezik a felhasználók készülékeire.

Gondozásmentes SIM kártya

A Hunor villanypásztor felügyeletet a készülékbe szerelt gondozásmentes SIM kártyával látjuk el, amellyel a végfelhasználónak semmilyen teendője nincs, azt teljes egészében az asdqwe Kft. kezeli. Az eszköz Európa majdnem egészében (Svájc kivételével) és a világ számos országában működőképes.

ÁRAK

MEGRENDELÉS

A Hunor villanypásztor felügyeleti rendszer elemeit az alábbi gombokra kattintva rendelheti meg.

global_GTM_body